• Monument Valley
  • Grand Canyon
    we zullen dit met heli kunnen bekijken
  • Hollywood Sign
  • Antelope Canyon
  • Las Vegas - Paris Hotel
  • Golden Gate

Vanmorgen relaxed opgestaan en gaan ontbijten.We wilde toch graag terug naar de Antelope Canyon gaan om toch nog een paar mooie foto's met zonlicht te maken omdat het gisteren regende.
Omdat Kathleen op het internet een mooi uitzichtpunt had gevonden en erg in de buurt lag,zijn we als eerste naar de horseshoeblend gereden.
Je moet er wel 1,5 kilometer enkel naar boven lopen.Om een prachtig uitzicht op de Colorado Rivier te krijgen.

Nadien besluiten we toch een poging te doen om naar Antelope Canyon te gaan. Al snel blijkt deze dicht te zijn omdat het weer maar eens onweert en regent.Vonden we wel jammer maar ja.
Je hebt het weer niet in de hand. Het is hier echt wisselvallig. Van zon tot regen tot omweer tot hagelbuien hebben we gehad.

Vervolgens zijn we naar de Glen Canyon Dam gereden en wilde graag er een tour maken maar ook die was gecancelled omwille van het onweer.
Mike is tussen de buien door nog wat gaan geocachen en dan kom je wel op mooie plekjes.

Onderweg regende het serieus en het donderde en bliksemde ook erg hard.Mike heeft zelfs het onweer gefotgrafeerd en het is hem ook nog gelukt.

Verder gereden naar Bryce Canyon en daar gezocht naar een slaapplek. We zagen op een bord dat er een dinner western show in de buurt was.
We zijn deze gaan bekijken en vonden het wel erg gezellig.

 

 

 0708001 resize

0708002 resize

0708003 resize

0708004 resize

0708005 resize

0708006 resize