donderdag, april 25, 2024

Zuid Afrika

2016 07 21 Zuid-Afrika heenreis

Afdrukken E-mail

Om 9u30 begint de tocht van station Sittard naar Schiphol. Zoals gepland komen we even voor 12u aan in Schiphol en zorgen we eerst dat onze grote reiskoffers afgegeven worden in de vertrek balie.
We reserveren alvast 2 stoelen naast mekaar waardoor we zeker zijn dat we tijdens de vlucht naast mekaar zitten.

Daarna nemen we de tijd om nog even wat te eten om vervolgens door de douane te gaan. 2uur voor vertrek zitten we klaar voor onze eerste korte vlucht van Amsterdam naar Londen. Ook dit verloopt volledig volgens de planning. Apart was dat we na aankomst in London toch door de hele security moesten voordat we mochten instappen in het volgende vliegtuig. Een Airbus met 2 verdiepingen. Een enorme kolos met relatief korte maar schuin gepositioneerde vleugels moet ons naar de onderkant van de aarde brengen.

Er blijkt een verschil te zitten in de passagierslijst, dus we moeten wat langer wachten voordat het verschil is gevonden en we klaar zijn voor vertrek. Echter blijkt onze tijdslot in de lucht nu verlopen en moeten hierdoor nog eens 30 minuten langer wachten voordat we aan de reis mogen beginnen.

Gelukkig werkte het entertainment systeem en konden we tijdens het wachten al kijken naar films of luisteren naar muziek.


21070001 resize