• Monument Valley
  • Grand Canyon
    we zullen dit met heli kunnen bekijken
  • Hollywood Sign
  • Antelope Canyon
  • Las Vegas - Paris Hotel
  • Golden Gate

 

Na een goede nachtrust zijn we een Amerikaans ontbijt gaan eten. Alles op wegwerpborden ,wegwerpbestek en wegwerpbekers.

Is wel effen wennen, je kon zelfs zelf warme wafels bakken. Hebben de navigatie ingesteld richting de Universal Studios te Hollywood.

Onderweg nog een park met oliepompen tegen gekomen. Was wel apart vind je bij ons in Europa niet.

Na het parkeren bij het park zijn we met onze tour door het park begonnen.

We hebben diverse shows bekeken zoals o. a. Waterworld met water en vuur met spectaculaire stunts, special effects show waar ze je laten zien hoe dat ze bepaalde film effecten kunnen maken.

Vonden we heel interessant.

We zijn ook de studio tour gaan doen. Is door het park rijden met een trein en daar komen we langs diverse sets die gebruikt worden in verschillende films. Ze laten het overstromen en je komt door een set waar een vliegtuig is gecrasht met allemaal verschillende onderdelen net een echte ramp na gebouwd. Geweldig om te zien. In bepaalde hangaars zit je echt in een film.

Met verschillende effecten met bewegingen juist echt. Was lang in de rij staan maar het loonde zeker de moeite.

Zijn ook nog in o.a. The Simpons ride geweest, Despecable Me (van de minions) ,Sherk 4 D. Het park was zeker de moeite waard om te bezoeken.

Na een lange dag besluiten we nog naar the Hollywood Sign te gaan zoeken by night, want daar komen we de volgende dag niet meer. Na het nodige zoekwerk en omrijden zien we de bekende letters maar ze zijn niet verlicht wat we wel jammer vinden. Mike besluit toch een foto te maken.

Moe maar erg voldaan gaan we ons bedje in en kijken we terug op een fantastische mooie dag.

0629 000 resize 

 

0629 001 resize

0629 002 resize

0629 003 resize

0629 004 resize

0629 006 resize

0629 007 resize