• Monument Valley
  • Grand Canyon
    we zullen dit met heli kunnen bekijken
  • Hollywood Sign
  • Antelope Canyon
  • Las Vegas - Paris Hotel
  • Golden Gate

Rechts is onze writer in actie. ’s Morgensvroeg, want gisteravond was ze uitgeteld van de lange dag.Deze morgen dus iets later vertrokken richting Beverly Hills. De tomtom word ingesteld naar de regio waar de zeer welgestelde mensen wonen. In de buurt daarvan komen dan ook ons de luxewagens tegen. Mike en ikzelf kunnen onze ogen uitkijken. Per toeval rijden we een straat in en wat zien we daar, een bord met de naam BEVERLY HILLS op. Sjieke huizen en ook mooie wagens komen ons tegen, echt leuk om te zien. De palmbomen vinden we wel erg prachtig, alles heel goed onderhouden.

Het volgende dat we willen zien zijn de wereldberoemde letters van HOLLYWOOD die in de bergflank staan. We rijden tot aan de rand van Griffith park in en parkeren onze wagen. Vanaf dat punt is het een fikse wandeltocht met een paar steile beklimmingen omhoog. Onderweg komen we verschillende mensen tegen en vragen of het nog ver is en wat we te zien krijgen, wordt ons zelf getoond op een foto op een gsm. It ’s a heavy way up wordt ons vertelt en het is ongeveer 2,5 miles lopen (4,5 km).

Ongeveer half weg staat een bord “You made it” en Kathleen gaat trots op de foto ermee. Het is erg warm zeker 35 graden.

30 minuten later zijn we boven en kunnen genieten van een prachtig uitzicht op de letters en op Los Angeles. Het was een vermoeiende tocht, maar dat was het meer als waard.

Op onze terugweg komen we een jonge dame (die in de buurt woont) tegen en die vroeg ons waar we vandaan kwamen en of we de letters gezien hadden. Wij trots vertellen dat we ze gezien hebben.

Ze vertelt ons dat er ze veel mensen zien die de letters WILLEN zien, maar dat ze van weinig mensen hoort die ze HEBBEN gezien. We vervolgen onze weg terug.

Het volgende dat we willen spotten zijn de beroemde sterren op de Walk of Fame in Hollywood. Kathleen had er een aantal al opgezocht op het internet en die wilde ze natuurlijk graag zien. Er liggen er 2500 in de vloer. Aan de binnenplaats van het chinees theater zijn er speciale waar verschillende beroemdheden er zelfs een speciale boodschap en de afdruk van handen en voeten in de cement gezet hebben.

We worden ook nog getrakteerd op een gratis ijsje en als dank werd er een promofilmke van ons al dansend gemaakt. We kregen van alle attributen aan een hoed, een boa,enz. Wat je al niet doet om gratis een verfrissing te krijgen. Maar dit is Hollywood he J

L.A. is helemaal in de ban van de film “Despicable Me 2” met daarin de Minios. Overal in de stad hangen affiches van deze rakkers waar we een kleine collectie hebben vastgelegd. Wie herkend de schilder van de diverse borden. Bij de laatste foto is er dus een echt dik koord gespannen tussen de 2 borden.

 0630 001 resize


0630 002 resize

0630 003 resize

0630 004 resize

0630 005 resize

0630 006 resize

0630 007 resize

VegasTourIjs

0630 008 resize

0630 009 resize

0630 010 resize

0630 011 resize

0630 012 resize

0630 013 resize

0630 014 resize