• Monument Valley
  • Grand Canyon
    we zullen dit met heli kunnen bekijken
  • Hollywood Sign
  • Antelope Canyon
  • Las Vegas - Paris Hotel
  • Golden Gate

Vanmorgen rijden we naar downtown. We bekijken er verschillende gebouwen zoals o.a. The City Hall, The Court , The Los Angeles Times, verschillende concertgebouwen waaronder het Walt Disney Concerthall. Bij het lopen naar het concertgebouw komen we toevallig langs een hele moderne Kathedraal. Deze is erg licht vanbinnen en heeft een uitstekende akoestiek. We hebben het orgel horen spelen tijdens een misviering. Prachtig!!!

Grappig om te zien is hoe hier de bussen een fietsendrager VOORAAN de bus hebben gemonteerd om zo ook fietsers te kunnen meenemen.

Vervolgens zijn we naar de Watts Towers geweest in een wat achtergestelde buurt. Het stelde niet veel voor. We hadden grote torens verwacht, maar het was een huis en tuin sagrada met slechte afwerking.

Na dit bezoek zijn we naar de Queen Mary gegaan. Dit is een mooie boot met heel veel nostalgie. We zijn er niet binnen geweest, buiten was hij ook al mooi. Na wat oppikken van de locale caches hebben we vervolgens aan de overkant van het water nog wat gegeten, en het smaakte ons erg goed.

Omdat het toch niet meer zo ver was besloten we al vandaag naar the Crystal Kathedraal te gaan. Na ongeveer een half uur kwamen we daar aan. Het is een reusachtig glazen gebouw met een aparte toren. Echt mooi om te zien. Jammer dat we niet naar binnen konden omwille van verbouwingswerken. Er kunnen tot 2800 mensen zitten en er staat een heel groot orgel in (had Kathleen op het internet gelezen). Het was echt prachtig om te zien. Er was ook een mooi park rond met verschillende Bijbelse beelden.Hierdoor hebben we ons lijstje van Los Angeles nu helemaal afgewerkt en kunnen we morgen rechtstreeks naar Las Vegas rijden. Casino’s here we come J

 0701 001 resize

0701 002 resize

0701 003 resize

0701 004 resize

0701 005 resize

0701 006 resize

0701 007 resize

0701 008 resize