• Monument Valley
  • Grand Canyon
    we zullen dit met heli kunnen bekijken
  • Hollywood Sign
  • Antelope Canyon
  • Las Vegas - Paris Hotel
  • Golden Gate

In Las Vegas blijken er overdag diverse extra shows (betalend) te zijn, maar geen publieke evenementen overdag, dus besluiten we alvast de Hooverdam die normaal morgen op de agenda stond, vandaag te bezoeken.

De gileppe valt bij deze dam in het niet, ten tijde van het maken van deze dam was ze nog de grootste van de wereld. Een indrukwekkend bouwwerk, enkel en alleen al voor de "overloop" is aan 2 kanten iets gigantisch gebouwd.

De dam ligt precies op de grens tussen Nevada en Arizona, vandaar dat alles aan 2 kanten ongeveer hetzelfde is, de opbrengst van schoon water en electriciteit moet namelijk ook gedeeld worden.

Op de 3e foto is goed te zien aan het witte gedeelte welke gigantische hoeveelheid water er momenteel reeds uit is.  Indien het bekken vol zit zijn de bruggen naar de 2 pilaten in het water niet zichtbaar.

Ook de temperaturen blijven hier nog even heet, vandaag klokken we onderweg een 43 graden.

Ook al rijden we dan zo hard dat we deze mooie Lamborghini inhalen.( Voor de kenners een LP-700)

We maken ons klaar om naar het vuurwerk te gaan kijken . Het is megadruk in Las Vegas.

Overal staan er mensen en zitten er mensen. We konden onze ogen uitkijken. Verschillende uitgedoest in de amerikaanse driekleuren. Van hoeden tot jurkjes.Alles kleurt Blauw,wit en rood. Erg leuk om te zien. We vragen  aan de politieagent waar en om hoelaat alles begint en zoeken een mooi plekje uit. Het was een prachtig showspel van vuurwerk. Zeer speciaal om er naar te kijken. Mike denkt zelfs dat er meer mensen op de been zijn dan op oudejaarsavond. Na het vuurwerk wordt zelfs de weg ingenomen door het volk , je kan dan letterlijk op de Strip lopen. Het was een heel apart gevoel.

Omdat we toch nog wat tijd hadden en nog niet naar de hotelkamer wilde zijn we nog naar de fonteinen gaan kijken aan de bellagio.

We hebben nog 3 shows gezien. Echt fantastisch!!!!
Telkens andere liedjes en een andere show.

De laatste die we gezien hebben vond ik de prachtigste met de Megashooters.

Je werd er zelfs een beetje nat van maar dat is niet erg want het is hier nog steeds warm.

 0704001 resize

0704002 resize

0704003 resize

0704004 resize

0704005 resize