• Monument Valley
  • Grand Canyon
    we zullen dit met heli kunnen bekijken
  • Hollywood Sign
  • Antelope Canyon
  • Las Vegas - Paris Hotel
  • Golden Gate

Na het uitchecken in hotel in Las Vegas rijden we naar de skywalk. Onderweg wordt er nog gegeocacht door Mike. We komen verschillende landschappen tegen. Omdat de postbode niet de zandwegen af wil/kan rijden, staan hier op diverse plaatsen vooraan de straat alle brievenbussen gewoon bij mekaar.

De weg naar de skywalk is kaarsrecht en is heel goed onderhouden. Onderweg zien we ook nog een paar roofvogels.

Na een paar uren komen we aan de terminal van een airport aan waar we niet verder mogen met eigen auto. We moeten er een bus nemen. Deze brengt ons eerst naar een range. Alles is in stijl aangekleed. Er lopen zelfs cowboys en cowgirls rond. We mogen er ook een middageten nuttigen en dit was ook in de western style. American Ribs met BBQ saus, groenten ,een soort cakeje en een ander koekje. Het smaakt ons goed.

Vervolgens nemen we de bus naar het Eagle Point waar de Skywalk gelegen is.
Bij aankomst was het al een Wauw gevoel dat je kreeg. Een prachtig uitzicht met zeer hoge kliffs.
De Skywalk vond ik persoonlijk nogal klein. Op het internet leek het veel groter.Echter het weer is ons niet zo goed gezind want op dat moment onweerde het. We besluiten te wachten op beter weer maar na een uur is de kans op bliksem nog steeds groot. Bij deze weersomstandigheden zal de Skywalk de hele dag dicht blijven. Risico is te groot dat er iets gebeurd.

We vinden het erg jammer maar aan het weer kan je nu eenmaal niks doen. De gids die bij de afgrond staat vertelt ons dat we een deel van ons geld kunnen terug krijgen omdat de Skywalk de hele dag niet toegankelijk is. Dit wordt nagevraagd en geregeld. Dit vinden we erg fijn. Het verschil tussen onweer vanuit de Canyon en de zon levert ook mooie plaatjes op.

We rijden verder naar ons volgende doel namelijk Route 66 rijden. Kathleen wil graag op deze Historische route rijden en dit gebeurt dan ook. We zetten onze weg verder richting Williams ,is een heel gezellig dorpje met alles in het teken van de Route 66. Het is juist of je in een western film zit. We wilden graag nog wat langer maar het is al na 20u en we moeten nog een uur rijden richting het Grand Canyon Park waar onze slaapplaats gelegen is . Het is al erg donker om 20u.
We weten niet tot hoe laat de receptie open is en besluiten maar voor het zekere al door te rijden.

Eens aangekomen op het park leek het een enorm groot terrein te zijn. We hebben gelijk ingecheckt en rijden met de auto naar onze slaapplaats.

Het ziet er allemaal netjes uit.

En onze oogjes vallen snel dicht.

 07050010 resize

07050081 resize

07050099 resize

07050137 resize

07050191 resize

07050240 resize

07050321 resize