• Monument Valley
  • Grand Canyon
    we zullen dit met heli kunnen bekijken
  • Hollywood Sign
  • Antelope Canyon
  • Las Vegas - Paris Hotel
  • Golden Gate

Vandaag moeten we al vroeg uit de veren, want we hebben een helikoptervlucht door de South Rim geboekt. We rijden met de auto naar de airport en checken ons daar in. We kregen onze stoel in een van de helikopters aangewezen. Je kan er met 6 personen in en een piloot.

Om 8 u stipt stijgen we op en vliegen we tot aan de Grand Canyon dat duurt ongeveer 5 minuten tot dat we daar zijn. Het is adembenemend mooi en kunnen onze ogen niet geloven wat we zien. Echt super mooi en heel erg groot. Verschillend kleuren van gesteentes kunnen we zien. Op foto 7 zie je de helicopter voor ons vliegen, dan kun je zien hoe groot de canyon's zijn. We genieten enorm van het uitzicht.Na 45 minuten landen we weer veilig op de airport.DE TIJD IS OMGEVLOGEN!!!!!!

Buiten de Canyons lopen hier een ELK rond ( soort hert), ze zijn ondertussen soms zo tam dat je er tot dichtbij kunt bij komen.

Het was een unieke ervaring van dit prachtig natuurwonder. We hebben al een aantal Canyon’s gezien, maar deze is met zekerheid de breedste en diepste die we gezien hebben.Na de vlucht besluiten we om nog naar een aantal uitkijkpunten van de South Rim te gaan bekijken.
We nemen er de gratis bus die ons naar de verschillende uitkijkpunten brengt. Deze zijn prachtig om te zien. Zeker als in de namiddag ook nog de zon erbij komt waardoor de kleuren nog mooier tot uiting komen.

Omdat we Wiliams zo mooi vonden en eigenlijk wat weinig tijd hadden gisteren, besluiten we vanavond daar nog eens naartoe te rijden. We zijn net op tijd voor het straat theater van het Wilde Westen. Eten bij een zaakje met life muziek, het was een gezellige avond.

's Avonds rijden we dan nog een uur terug naar de Grand Canyon Village.
Halverwege gaat Mike nog een geocache zoeken en als hij terug bij de auto komt komt er ook gelijk een politie auto achter ons staan. Mike mag alweer eens uitleggen wat geocachen is voordat we verder mogen rijden.  Iets verder parkeren we op een zijweg de auto en laat Mike Kathleen de sterrenhemel zien, doordat er nergens in de buurt verlichting is, is het ECHT donker en daardoor kun je de melkweg met het blote oog goed zien. Duizenden sterren staan hoog, maar ook vlak boven de horizon. Ze hebben een poging gedaan om het op foto te krijgen, maar echt duidelijk is het niet.

 0706001 resize

0706002 resize

0706003 resize

0706004 resize

0706005 resize

0706006 resize

0706007 resize

0706008 resize

0706009 resize

0706010 resize

0706011 resize

0706012 resize

07050400 resize

07050401 resize