• Monument Valley
  • Grand Canyon
    we zullen dit met heli kunnen bekijken
  • Hollywood Sign
  • Antelope Canyon
  • Las Vegas - Paris Hotel
  • Golden Gate

Vanmorgen wat relaxeert gedaan, nog wat website bijgewerkt  en een beetje gesurft op het internet. Effe rustig aandoen, das ook eens nodig .Omdat het vandaag toch ook een zondag is. :)
Rond 11u vertrokken vanuit Exeter richting Sequoiapark. Na een paar caches gedaan te hebben zijn we na ongeveer 3 kwarier aan de ingang van het park. We waren er niet alleen want je merkte goed dat het zondag is.

We hadden 2 stopplaatsen op het programma staan wat we hadden voorbereidt. Als eerst zijn we aan een rots gekomen waar je kon opklimmen en waar je met een auto perfect kan onder door rijden. Het was wel erg apart om erop te staan.

Vervolgens zijn we langs speciale sequoiabomen gereden en her en der werden er foto's gemaakt. Ze waren echt groot. Je had moeite om ze volledig op de foto te krijgen. Je werd er zelfs een beetje duizelig van om ernaar te kijken. We konden onze ogen niet geloven hoe groot van omvang ze waren.

Als eerste echte stop zijn we naar de "Sherman Tree" gaan kijken. Dit is een boom die het grootste volume van de wereld heeft namelijk 1,385 miljoen kg een omvang van 11 meter (35 feet) heeft, dus megagroot. Het was heel apart om te zien en je wist echt niet wat je zag.

Onze tweede stop van de dag was de "Giant tree" Dit is een boom die de grootste diameter van de wereld heeft namelijk 12,5 meter (40 feet). Gigantisch hoog nog nooit gezien. Er stonden nog verschillende mooi grote bomen. Ook diverse muisjes en eenhoorns gezien.

We hebben er een trail gelopen en zelfs in een boom gelopen die omgevallen was. Is een heel apart gevoel dat dit geeft. Onderweg zijn we nog door Kings Canyon gereden maar niet echt meer gestopt.

Nadien hebben we besloten om een hotel in Clovis te zoeken dichtbij Yosemite Park en dit is ons ook nog gelukt. Het was vandaag een erg zonnige dag met temperaturen tussen de 20 en 33 graden.
 

0712001 resize

0712002 resize

0712003 resize

0712004 resize

0712005 resize

0712006 resize

0712007 resize

0712008 resize

0712009 resize