• Monument Valley
  • Grand Canyon
    we zullen dit met heli kunnen bekijken
  • Hollywood Sign
  • Antelope Canyon
  • Las Vegas - Paris Hotel
  • Golden Gate
Omdat we gisteren al goed zijn doorgereden richting Yosemite park valt de afstand die we moeten doen wel mee. Het was een beetje drukker dan verwacht en we rijden voorzichtig het park binnen. Telkens je een park binnenrijdt krijg je een mooie plattegrond en een krant met het actuele nieuws.

We merken dat het soort eekhoorns dat hier leven groter en vooral ook al een stuk tammer zijn.

We overleggen en hebben besloten om naar het glacier punt te gaan. Dit is een hoger gelegen punt. Kathleen had dit op het internet gevonden en vond dit wel interessant. Je krijgt er een heel mooi uitzicht over het hele park met de verschillende watervallen en bergtoppen. Een speciale berg is de zogenaamde "half dome" die te zien is op de 3e foto. Alsof de helft gespleten is en omlaag is gedonderd.

We besluiten om naar het Visitor Center in de Vallei te gaan. Dit doen we dan ook en je krijgt er de uitleg over de vorming van de gebergtes en wat er leeft aan dieren.Omdat we toch niet in het park konden overnachten omdat het hotel vol zat, en we toch nog tijd hebben, besluiten we om naar de Lower Waterval (onderste) te wandelen. Een mooi wandelpad door de bos. Het is lekker warm. We komen aan de waterval aan en we waren er zeker niet alleen. Er worden foto’s gemaakt en we zetten onze wandeling terug in naar de parking aan het Visitor Center.

Vervolgens rijden we het park uit op zoek naar het mooie bord van het park . We hopen dat we de juiste ingang vinden waar er een bord staat. Want niet aan iedere ingang staat zo een bord maar we hebben het gevonden. Daar wordt ook weer een foto gemaakt.

We hebben nog ongeveer 4 uren gereden eer we in Lopi waren waar ons hotel ligt.
Deze plaats hebben we gekozen omdat we morgen waarschijnlijk toch nog naar Sacremento wilde gaan en dat op ongeveer 1,5 uur rijden ligt.Onderweg wordt er nog lekker gegeten in een lokaal café /restaurant. Rond 22u komen we aan in Lopi.

0713001 resize

0713002 resize

0713003 resize

0713004 resize

0713005 resize

0713006 resize

0713007 resize