• Monument Valley
  • Grand Canyon
    we zullen dit met heli kunnen bekijken
  • Hollywood Sign
  • Antelope Canyon
  • Las Vegas - Paris Hotel
  • Golden Gate

Gisteren avond hebben we besloten om nog naar Sacramento te gaan. Dit is de hoofdstad van Californië. We hebben wat informatie gezocht op het internet en in de reisgids.

We zijn vanmorgen vroeger opgestaan zodat we genoeg tijd in Sacremento hebben.We hebben 4 interessante dingen die we graag wilde zien dat is o.a. Old Sacremento, Het Capitol, de Kathedraal van het heilige Sacrament en de Tower Brigde.

Old Sacremento is mooi, alles in de stijl van vroeger aangekleed. Er was een oud treinstation, een oude school van vroeger, verschillende authentieke gebouwen. Er hing een heel aparte sfeer. Wat we wel grappig vonden is dat er echte Candy Shops is, met 400 soorten snoep die in houten tonnen liggen. We hebben van een mevrouw een bonnetje gekregen dat we gratis 2 snoepjes per persoon mochten proeven. Heel apart om te zien en te proeven.

Via de Tower Bridge lopen we naar het Capitool, geen replica van de brug in London maar een in goud geverfde brug waarbij het middelste gedeelte in zijn geheel omhoog kan.

Vervolgens zijn we Het Capitol gegaan waar de regering vergadert. We besluiten om binnen te gaan. We moesten door de scanning en nadien mocht je vrij rondlopen en dit zelfs gratis. Het gebouw is niet alleen mooi aan de buitenkant maar ook aan de binnenkant.

Nadien zijn we nog in de Kathedraal gaan kijken vanbinnen. Het was een erg kleurrijke. Jammer dat er net op dat moment een mis bezig was anders kon je eens rondlopen om foto’s te maken.

Na het bezoek van Sacremento besluiten we om de route te nemen zodat we vanaf het noorden naar San Francisco rijden, we komen dan namelijk via de Golden Gate brug binnenrijden. We rijden eerst tot aan een uitkijkpunt waar je een mooi zicht krijgt op de wereldberoemde brug. Echter er staat enorm veel wind. De meeste zeggen dat de brug heel vaak in de mist ligt, maar bij ons was dit niet het geval , ze ligt mooi in de zon. We maken wat foto’s en nadien rijden we zelfs over de brug.

 0714001 resize

0714002 resize

0714003 resize

0714004 resize

0714005 resize

0714006 resize